فروش دستگاه کروماتوگرافی گازی GC از کمپانی Agilent
کروماتوگرافی گازیGAS Chromatography

فروش/قیمت دستگاه GC


فروش دستگاه کروماتوگرافی گازیGC از برند  Agilent
   
مدل : 7890A/7890B/ 6890N/ 6890 plus   
متعلقات: 
FID Detector 
Split/Splitless Inlet
Autosampler With Tray
LAN Communication
Computer and Chemstation Software
Fully Refurbished


 
 توضیحات:
 شامل یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش می باشد, دستگاه فوق توسط کمپانی اروپایی کاملا تست و کالیبره شده است، تمامی قطعات جانبی جایگزین شده و با تضمین عملکرد ارائه 

می شود.​​​​​​​

کروماتوگرافی گازی چیست؟
 (GAS CHROMATOGRAPHY (GC

کروماتوگرافی گازی (Gas Chromatography) یکی از روش‌های کروماتوگرافی است که برای بررسی و جداسازی مواد فرار بدون تجزیه‌شدن آن‌ها، بکار می‌رود. 
‎کروماتوگرافی گازی معمولاً برای جداسازی و اندازه گیری مولکول ها و گازهای آلی استفاده می شود. برای عملکرد این تکنیک، اجزای مورد تجزیه و تحلیل باید فرار، از نظر حرارتی پایدار و دارای وزن مولکولی کمتر از 1250 Da باشند.
در کروماتوگرافی گازی GC، فاز گازی یک فاز بی اثر (برای مثال هلیوم، نیتروژن، آرگون و دی اکسید کربن) است و به فاز متحرک گاز حامل نیز می گویند. فاز ساکن یک جسم جامد جاذب و یا لایه نازکی از یک مایع غیر فرار است که به دیواره داخلی ستون یا به صورت پوششی روی سطح گلوله های شیشه ای یا فلزی قرار داده شده است. در صورتی که فاز ساکن جسم جامد جاذب باشد اصطلاحا کروماتوگرافی گازی گویند و اگر فاز ساکن مایع غیر فرار باشد آن را کروماتوگرافی گاز مایع گویند. اما هردو به کروماتوگرافی گازی معروف هستند.​​​​​​​

اجزا تشکیل دهنده دستگاه کروماتوگرافی گازی Gc
این سیستم دارای قسمتهای:  منبع گازی حامل، سیستم تنطیم کننده مقدار گاز، محل تزریق نمونه، ستون کروماتوگرافی GC، کوره و سیستم تنطیم درجه حرارت محل تزریق، آشکار ساز detector و سیستم شناساگر می‌باشد.
بدنه اصلی (MAINFRAME) : قسمت اصلی دستگاه GC که متشکل از کنترل بردها کنترل کننده جریال گازهای مورد استفاده، اینترفیس انتقال دادهها که با قرار گیری درگاه ورودی، ستون مناسب و آشکار ساز مورد نیاز براساس نوع ترکیبات نمونه در نهایت پیکربندی مناسب را بوجود می آورد.
​​​​​

درگاه ورودی (INLET) : درگاه ورودی که نحوه تزریق نمونه براساس استاندارد مشخص یا نوع ترکیبات میبایست انتخاب گردد متداول ترین نوع درگاه که در ۷۰ درصد دستگاهها استفاده میشود SPLIT/SPLITLESS INLET میباشد که نمونههای غلیظ را با نسبت مشخص وارد سیستم کروماتوگرافی میکند.
 Split/Splitless Inlet متداول ترین ماژول تزریق نمونه کروماتوگرافیGC که نمونه های تزریقی را به نسبت مشخص جهت جلوگیری از خرابی ستون وارد سیستم میکند.
Multi-Mode inlet گاهی برای تزریق نمونه مشخص می بایست با شرایط دمایی و فشار مشخص اقدام نماییم که این ماژول این امکان را فراهم می سازد.
 
آشکارسازها (Detectors): پس از تزریق نمونه از طریق درگاه ورودی و اتمام فرایند جداسازی توسط ستونها ، ترکیبات شکسته شده یا جدا شده پس از خروج از انتهای ستون باید وارد شناساگر یا آشکار ساز مناسب و مشخص بشود

​​​​​​​

  • TCD تک رشته ای: که نیاز به گاز مرجع جداگانه و تنظیم پتانسیومتری دستی ندارد و ثبات پایه را با حداقل مقدار نوسان سیگنال فراهم می کند.

  • FID با گستره خودکار: قابلیت شناسایی و تعیین مقدار ترکیبات از قسمت در بیلیون (ppb) تا قسمت در هزار در یک تزریق دارد.

  • SCD / NCD یکپارچه: آشکار ساز نورتایی شیمیایی نیتروژن یا گوگرد, شناسایی در سطح ppb , پاسخگویی equi-molar و تعیین کمی برای ناخالصیهای گوگرد و نیتروژن را فراهم می کند.

دتکتورهای کروماتوگرافی گازیGC
دتکتور FID یا دتکتور یونیزه کننده شعله ای و دتکتور TCD یا دتکتور هدایت گرمایی از رایج ترین دتکتور های مورد استفاده در  کروماتوگرافی گازی GC به حساب می اید.
گاز حامل در کروماتوگرافی گازی GC چیست؟

گازی بی اثر است مانند He, N2, Ar, از همه بهتر He است ولی چون گران است کاربرد کمی دارد. نگهداری He هم خطرناک است چون قابلیت انفجار دارد، بنابراین N2 در اکثریت موارد به عنوان گاز حامل در کروماتوگرافی گازی GC استفاده می شود.
منبع گاز حامل چیست؟ یک کپسول گاز با فشار زیاد به عنوان منبع گاز کامل استفاده می شود. غالبا این گاز نیتروژن با خلوص ۹۹/۹۹ درصد میباشد اما گاز های دیگری همانند هلیوم، آرگون و دی اکسید کربن نیز استفاده می شود.
خلوص گازحامل: گاز حامل باید خلوص بالایی داشته باشد چراکه ناخالصی هایی همچون اکسیژن و آب می توانند با فاز مایع در ستون واکنش دهند و آن را تخریب کنند. در این خصوص، ستون های شامل پلی استر، پلی گلایکول و پلی آمید، بیشتر در معرض خطر هستند.


گاز حامل برای حمل نمونه تزریق شده از درگاه به درون ستونها نیازمند جریانی گازی ترجیحا با کمترین میزان واکنش ، انتخاب میشود که مجدد برای انتخاب گاز مناسب با رجوع به استاندارد یا نوع ترکیبات نمونه و ستون مشخص میگردد.​​​​​​​

اتوسمپلر (Autosampler)

جهت ایجاد سیستم اتوماسیون آزمایشگاهی جهت تزریق تعداد زیادی نمونه بصورت خودکار و دریافت خودکار نتایج از سیستم اتو سمپلر استفاده میشود که مبنای کار بصورت آماده سازی و قرار گیری در جایگاههای مشخص و سپس تزریق نمونه ها و دریافت نتایج بدون دخالت کاربر یا انسان میباشد. مزیت دیگر کاهش خطا ،انسانی افزایش دقت و تکرار پذیری میباشد.


​​​​​​​














​​​​​
​​​​​​​

آون دریچه بزرگ امکان ترکیب چندین روش و تعمیر و نگهداری آسان را فراهم می کند.
​​​​​

       کاربردهای دستگاه کروماتوگرافی گازی GC

  • آنالیز آلودگی هوا

  • آنالیزآب: هیدروکربنهای آروماتیک چند شاخه-باقیمانده آفت کش ها-حلالهای ارگانیک-سولفید

  •  آنالیز خاک: آلودگی های ارگانیک – آنالیز خاک های ضایعاتی

  • آنالیز گازهای ایدال و اتم: آب، هیدروژن، اکسیژن، نیتروژن،  دی اکسید کربن

  • آنالیز ترکیبات نفت خام، گازهای پالایشی، گازهای معدنی، آنالیز روغن

  • ترکیبات ساده هیدروکربنی به همراه آزوییک، سولفورها

  • آنالیز گازوییل

  • هیدروکربن های آلوفاتیک و آروماتیک

  • آنالیز ترکیبات آرایشی بهداشتی( فنیل الکل ها، کلروفتیل ها)

  • آنالیز کروماتوگرافی فرایندهای تکنولوژیکی:process monitorin-chemical intermediate analysis

  • کاربرد در صنایع دارویی

  • آنالیز حلال های باقیمانده در داروها estriol pregnanetriol cholesterol

  • آنالیز catecholamine metabolite

GC autosampler